Agencija PRIME Communications u okviru svojih edukativnih inicijativa i projekata, objedinjenih pod brendom PROACTIVE, predstavlja novu vještinu i metodologiju upravljanja izazovima i priliku da ovu vještinu savladate uz podršku vješte mentorke.

Šta je Design Thinking i kako može da pomogne?

Design Thinking vještina koja se primjenjuje se u različitim organizacijama, kompanijama  i univerzitetima i postala je sinonim za rješavanje modernih izazova. Ključ uspjeha leži u empatičnom pristupu koji u centar pažnje stavlja želje i potrebe onih koji uslugu ili proizvod koji im nudimo koriste. Ujedno, motiviše zaposlene u kompanijama da kreativnošću i isprobavanjem različitih ideja pronađu odgovarajuće rješenje.

Design Thinking – > Ideje. Kreativnost. Empatija. Istrajnost. Uspjeh.

Radionica u Sarajevu

Kad? 18.3. 2020., od 9:30 do 13:30 sati.

Cijena: 195 KM + PDV

Trajanje radionice: 4 do 5 sati.

Tačna lokacija u Sarajevu će biti naknadno objavljena.


Prijava

Prijaviti se možete na linku – ovdje.

Napomena: Broj učesnika je ograničen na 20.


Design Thinking radionica može da pomogne da odgovorimo na brojna pitanja, poput:

Kako uspješno dizajnirati biznis?

Kako kako se izboriti sa svakodnevnim poslovnim izazovima?

Kako bolje razumjeti potrebe korisnika/kupaca/saradnika?

Predavačica

Edukaciju će voditi Aleksandra Vuković, osnivač i kreativni strateg agencije Nura koja se bavi komunikacijskim i inovacijskim dizajnom (communication and innovation design). U svojoj desetogodišnjoj profesionalnoj karijeri, Aleksandra se profesionalno razvijala u tehnološkim startapima i digitalnim agencijama na pozicijama na kojima su se susretale komunikacije, tehnologija i umjetnost. To ju je naučilo da u poslovanju povezuje ove, naizgled različite, oblasti što ju je usmjerilo ka inovacijskom dizajnu i usavršavanju u oblasti design thinkinga. Danas, pored komunikacijske prakse, njena agencija uspješno sprovodi i design thinking edukacije i sprintove za potrebe klijenata.